Main Menu

פורום ח'ביזה » פורום כללי

מה מתוכנן ביום הפתוח?

(2 posts)

1. moshe
    חבר

אוקי , אז השעות ברורות אבל מה בקשר לעוד מידע - אני בטוח שלא יהיו מתקנים מתנפחים מעגלי מתופפים או מעגלי חיבוק עם בת עמי אבל נגיד - הילדים יוכלו להשתתף בקטיף? אפשר יהיה לקנות תוצרת שקטפנו? יהיה תה/קפה (אני מעדיף תה , אבל לא נריב על זה ). מישהו בכלל מתכוון להגיע? מישהו בכלל נכנס לפורומים האלה ?

פורסם: 1 שנה #
  2. Bat-Ami
    מנהל

בימים האחרונים אלון ואני בודקים את התחזית בחשש מה, מודאגים מהגשם המקומי המאיים מחר- מחרתיים, אבל נראה שיום חמישי צפוי להתבהר ולהתחמם, כך שממטרי הימים הקרובים ישמשו כמקלחת מייפיפת לשדה שלנו לקראת ביקורכם.

אני מביאה מדברי אלון בעדכון של היום:

ביום הפתוח יהיה כיבוד מתוצרת השדה, ייצאו סיורים בשדה בין ערוגות הירקות בהם נסביר על הגידולים השונים ועל חוויותינו מהעבודה בשדה, נענה על שאלות שיתעוררו אצלכם במהלך הסיור.

מנסיוני מהשנים שעברו זה תענוג גדול להסתובב בין הירקות ולהכיר אותם מקרוב, לקטוף ולנשנש תוך כדי, זה כמו לפגוש חבר מוכר בהוויה הביתית שלו, חוויה שנותנת מבט אחר על הפרצוף הידוע של הגזר בסל.
    אפשר יהיה גם לתאם עם אלון קטיף ממה שמתאפשר, ואם למישהו ממש בוער באצבעות - אפשר לארגן גם עישוב של ערוגה או שתיים או עבודת שדה חביבה אחרת. צריך פשוט לגשת לאלון ולבקש. (אני לצערי לא נמצאת השנה ומצטרפת מקליפורניה הרחוקה ברחשי הלב בלבד, כך שמעגלי חיבוק איתי לא יהיו, אבל אולי אלון פתוח להצעות...)

הוראות איך להגיע נמצאות באתר שלנו. במידה ויהיה עומס בפארק מרכבות לטרון ממנו נכנסים לשדה, ניתן להגיע לשדה גם דרך כפר בן-נון, הנה ההסבר:

נכנסים לכפר עד לצומת T
    פונים שמאלה עם הכביש , נוסעים ישר עד הסוף
    ושוב פונים שמאלה
    ומיד ימינה ,
    נוסעים ישר עד סוף הרחוב ומחנים את האוטו ,
    השדה שלנו נמצא אחרי שדה החיטה, הולכים בשביל מימין לשדה החיטה כ-500 מטר עד לשדה.

למרות שאנחנו בטוחים שחברי ח'ביזה הם נווטים מעולים ונהגים נפלאים במקרה והסתבכתם ניתן להתקשר לאלון בטלפון 054-6535914.

הרבה הנאה וחג שמח!

בת-עמי

פורסם: 1 שנה #

עידכוני רסס עבור הנושא הנוכחי

הוסף תגובה

You must log in to post.