Main Menu

פורום ח'ביזה » הירקות בסל

לבת עמי

(3 posts)

1. moosh11
    חבר

נתקלתי באתר שלכם והתלהבתי - לא רק הרעיון שעומד מאחורי החווה, אלא גם הרמה של העשייה - האתר המצוין, ההסברים, הכתיבה - הכל ברמה ממש גבוהה ש(משום מה) הפתיעה אותי לטובה! אשמח לבוא לבקר עם הילדים מתי שיזדמן, לראות את החווה ולבקר את את האנשים.

כמובן שרציתי להצטרף ולהשתתף, אבל קיבלתי הודעה שאתם "מלאים"... :-(( ,ושאני נכנס לרשימת המתנה...
    כמה זמן לדעתך ייקח עד שיתפנה מקום?

פורסם: 1 שנה #
  2. soni
    חבר

גם לי יש הודעה לבת-עמי. המתכונים שמופיעים בעלון הם מאוד לטעמי: פשוטים ומקוריים. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לחפש מתכונים לירק מסוים בעלונים הקודמים של חוביזה. החיפוש קשה ומסורבל ולוקח המון זמן.
    האם יש אפשרות לייעל אותו וגם להכין רשימת מתכונים לפי א - ב של ירקות?

3. Bat-Ami
    מנהל

שלום לשניכם, סליחה על העיכוב במענה, הייתי משוחררת ממחשב בשמונת הימים האחרונים (להנאתי המרובה).

למוש:
    בענין כמה זמן צפוי עד שיתפנה - אין לי מושג. בזמנו הערכנו אלון ואני שזה בין שבוע לחודש, אבל הלחץ גובר ואני חוששת שאולי כעת זה אפילו יותר. הסוד הוא שצריך לנג'ס. פניה בענין זה לדרור, דרך האימייל csa@chubeza.com תניב תשובה יותר מעודכנת, אם כי מן הסתם גם היא תהיה הערכה בלבד. בשל הרעיון ליצור קהילה ושותפות אנחנו מכניסים קודם לקוחות ישנים שעשו הפסקה וחוזרים, ולפי מה שאני רואה מהפניות יש הרבה הרבה יותר הירשמויות מביטולים... אז נראה לי שפשוט צריך לחכות.
    לצערי רוב היוזמות שצצו בינתיים לפרוייקטים דומים זזות מאוד מאוד לאט, וזה קצב נכון של התבשלות לחקלאים עצמם, במיוחד מכיוון שהשנה הבאה היא שנת שמיטה ודורשת התארגנות מיוחדת נוסף על המאמץ האדיר של הקמת מפעל כזה בשנה רגילה, כך שבינתיים אין לי בשורות טובות או אפשרויות דומות להציע למי שמחכה.
    צריך סבלנות והתמדה.

מבחינת אפשרות ביקורים אפשר גם אפשר. היום הפתוח האחרון שלנו היה זה עתה, בפסח, היום הפתוח הבא יתקיים כנראה רק בסוכות, כך שאם רוצים לארגן ביקור לפני כן, אפשר ליצור קשר עם אלון (באותו המייל). שווה ביקור, גם אם זה יחמיר את הקושי לחכות...

בהצלחה, מקוה לפגוש אתכם בעתיד,
    בת-עמי

ולסוני -

בודאי שאפשר טכנית, ויעל, לקוחה ותיקה, ואני, התכתבנו בנושא כבר מזמן. הבעיה היחידה היא עומס... אני לא מספיקה אפילו את פרוייקט החורף שלי (אני בהכחשה מסוימת שכבר כמעט סוף אביב...) שהוא להעלות את כל עלוני העבר לאתר...
    אני יכולה רק להציע למי שפנוי ורוצה לקחת את הפרוייקט הזה על עצמו - לפנות אלי - אשמח לייעץ ולסייע.
    זה פרוייקט שאני מתכננת, אבל לא רוצה להבטיח, כי אני יודעת שיהיה קשה לקיים, מתי אוכל להרים משהו כזה...

שוב, אין לי בשורות מלהיבות בנושא, יש לאן לשאוף להתקדם...

ימים טובים,
    ותזכרו לשתות הרבה בחום הזה הפוקד אותנו
    בת-עמי

עידכוני רסס עבור הנושא הנוכחי

הוסף תגובה

You must log in to post.